Kratos-reprise på PS3

Kratos-reprise på PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Hvis du er blant dem som ikke fikk med deg God of War-spillene til Playstation 2, eller bare har lyst til å kveste mytiske monstre en gang til, vil du snart få sjansen til å brøyte deg gjennom antikkens Hellas med HD-grafikk.

God of War 3 er som kjent annonsert til Playstation 3, men Sony kan melde at en samleutgivelse med de to første spillene også er på vei.

Hellas i høydefinisjon

God of War Collection blir navnet på samlepakken, og som navnet antyder vil vi få begge God of War-spillene fra Playstation 2 på en enkelt plate. I tillegg til at spillene nå kjører i 720p-oppløsning med seksti bildeoppdateringer i sekundet for stilig og silkemyk masseslakt, vil spillere kunne samle Playstation 3-trofeer på sin berserkergang gjennom Hellas.

God of War-spillene har høstet toppkarakterer over hele fjøla, så vi antar dette blir en favoritt blant mange Sony-fans når spillene havner i butikkene før jul en gang.

Kvalitetskvesting med Kratos

Det med "før jul en gang" gjelder forresten bare for folk i USA, men vi blir ikke forbløffet om vi europeere også får et gjensyn med krigsguden Kratos når snøen legger seg. Uansett er det bare å bestille spillet fra Statene, ettersom Playstation 3 kjekt nok ikke har noen begrensninger på avspilling av spill fra andre verdensdeler.

Sony reklamerer med at dette er den ultimate måten å oppleve den episke God of War-historien på, så hvis du ikke kjenner til den fra før av, får du snart en gyllen mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med vår venn Kratos.

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen