Krigerske krypdyr og hilsen fra Hitler

Til neste år kan du utrydde nazidinosaurer i Dino D-Day.

En horde av blodtørstige krypdyr har inntatt Europa og Middelhavsområdet. Året er 1942, og Adolf Hitler har selvfølgelig lykkes i å gjenopplive dinosaurene.

Nazistene bruker dinosaurene som våpen, og løsningen blir selvsagt at du må utrydde dem alle som én. Dino D-Day hevder å være "en vanvittig, actionfylt flerspiller som tar deg med til en alternativ 2. verdenskrig".

Man velger om man vil spille med eller mot Hitlers forvokste firfisler. Det er ikke måte på kreative metoder man tar i bruk for å knerte dinosaurene, blant annet går det fint an å bokse dem i trynet. En nokså tvilsom trailer har dukket opp, og det er ikke umulig at Dino D-Day blir et slikt spill man elsker selv om man kanskje bør hate det.

Det er mulig å prøve spillet i form av en Half-Life 2-mod brukt som prototype for spillet som nå er under utvikling, og Dino D-Day vil slippes på Steam som et frittstående kommersielt produkt til neste år.

Utviklerne 800 North kunngjorde spillets slippdato gjennom et brev signert Adolf Hitler, der føreren forteller at spillet vil dukke opp på noe som kalles "Steam". Spøken ble oppfattet som ufin av enkelte, men de som kniste av traileren kan se frem til spillets lansering 1. mars.

(Kilder: Kotaku, Shacknews)

Siste fra forsiden