Mord og mysterier i Louisiana

Krim i sumpen

I eventyrspillet Louisiana: Mystery Cases må du etterforske brutale mord.

Den østerrikske spillutvikleren Infinion har annonser eventyrspillet Louisiana: Mystery Cases, et mordmysterie lagt til den amerikanske storbyen New Orleans tidlig på 1900-tallet.

Handlingen foregår i en forstad som alltid har vært plaget av mange drap, og etter en serie usedvanlig kompliserte og brutale mord bestemmer det føderale etterretningsvesenet seg for å sette sin beste agent på saken. Det er selvsagt du som spiller denne agenten.

Louisiana: Mystery Cases byr på miljøer i full 3D, og som i de fleste andre eventyrspill blir det massevis av gåter å løse og folk å snakke med. Utviklerne lover at samtalene blir åpne og kan få ulike utfall som kan påvirke historiens gang. Det loves også at spillere som finner spesielt elegante og effektive løsninger på ulike problemer belønnes med poeng, og har du nok poeng kan du etterhvert låse opp et nytt område å utforske.

Infinion ser for tiden etter en utgiver, og håper på å slippe spillet en gang i løpet av sommeren. Louisiana: Mystery Cases er hovedsakelig utviklet for PC, men Infinion jobber med å overføre det til PSP og Xbox Live.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden