Konstruktiv ødeleggelse

Kun som nedlasting?

Atomic Game har sluppet de første detaljene om Breach.

Hardt prøvede Atomic Games kunngjorde i forrige uke at de jobbet med et nytt førstepersonskytespill ved navn Breach. Ved selve offentliggjøringen fikk vi ingen konkrete detaljer om spillet, men nå har en ny pressemelding kastet lys over prosjektet.

Titt-tei!

Breach gir deg rollen som agent for CIA Special Activities Division. Dette er en underavdeling av CIA som tar seg av diverse lyssky aktiviteter verden rundt. Våpen og utstyr skal være tro mot virkeligheten, og spillet skal by på flerspillerkamper hvor to lag på opptil åtte personer kjemper mot hverandre. Det nevnes ingenting om en enspillerdel.

Den store nyvinningen i Breach er, som tittelen indikerer, mer konstruktive bruk av ødeleggelse enn andre skytespill. Spillet kjører på Atomics egen Hydro-motor. Denne skal tilby mange måter å forårsake skade på omgivelsene. Blant konkrete eksempler i pressemeldingen nevnes muligheten til å skyte seg gjennom gulv for å nå fiender i en annen etasje. Man skal også kunne skyte ut individuelle murstein i en mur for å lage hendige skytehull.

Spillet bruker også en egen mekanisme for å gå i dekning, som ikke høres helt ulik ut den vi kjenner fra Epics Gears of War. Forskjellen ser ut til å være at skjulestedet ditt kan skytes i stykker i Breach.

Breach skal slippes i løpet av sommeren, men får i første omgang ingen tradisjonell butikklansering. Atomic hevder Breach skal være et fullverdig produkt på lik linje med skytespill som selges i butikk, og skal først lanseres gjennom Xbox Live. Ifølge Big Download kommer PC-utgaven av Breach seks uker senere. Hvilke tjenester den skal selge gjennom er foreløpig ikke offentliggjort.

Siste fra forsiden