Kunsterisk ninja-moro

Ubisofts Red Steel 2 til Wii er planlagt for slipp i førjulstiden.

Vi stiller klokka tilbake til sommeren 2006, da vi fikk høre om Red Steel og ble servert en trailer fra det lovende konseptet. Det var fortsatt håp for en gylden fremtid og vi ble vist vakre bilder av hva Wii kunne yte før konsollen var i hyllene. Red Steel ble et middelmådig prosjekt som bar preg av lite polert arbeid fra utviklerne. Ubisoft Paris prøver seg igjen og har nå fått noen år på å gjøre ting mer gjennomført.

Under SCEA-konferansen Destination Playstation i februar ble denne Red Steel 2-traileren vist. Det tok noen uker før den snek seg ut, og florerer nå som en epidemi over nettet. Lekkasjen var aldri ment å brukes offentlig, og vi vil derfor antakeligvis ikke høre noe mer om Red Steel 2 før E3-messen i begynnelsen av juni.

Bilde fra lanseringstraileren til Red Steel 2

Oppfølgeren vil utspille seg i et høyteknologisk metropolis, omringet av ørkenlandskap. Ut fra den offisielle pressemeldingen å forstå kommer Red Steel 2 til å finne sted en gang i fremtiden. Rent grafisk får vi se en kunsterisk og tegneserieaktig utforming. Etter å ha sett traileren, ser vi de visuelle likhetene mellom Red Steel 2, og det nylig utgitte Prince of Persia fra Ubisoft. Grafikkmotoren i Wii er ikke nevneverdig sterk, så et mer alternativt preg på det visuelle kan vise seg å være et godt valg.

Spillet vil nyte godt av Wii MotionPlus for mer presis føring av det velkjente sverdet og eventuelle skytevåpen. Red Steel 2 kommer ikke være en åpen verden i sandkassestil, men heller ikke lineært. Du vil ha flere valgmuligheter for hvordan du skal navigere deg gjennom områdene. For utfyllende informasjon om hvordan Red Steel 2 blir praktisk, har GoNintendo listet opp det som er tilgjengelig per i dag. Red Steel 2 er planlagt for lansering mot jul i år.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden