Lager animasjonsfilm til Dante's Inferno

Electronic Arts viderefører bruken av flere fortellende medier.

Det kommende helvetesspillet Dante's Inferno er under utvikling hos Electronic Arts' Redwood Shores-studio. De samme utviklerne laget Dead Space, og til den lanseringen sørget de for å tilgjengeliggjøre forhåndsstoff gjennom både en animasjonsfilm, en tegneseriebok og en rekke animerte episoder.

Utviklerne har tydeligvis tenkt å bruke en lignende modell ved lanseringen av Dante's Inferno, som er basert på Dante Alighieris "Den guddommelige komedie". Film Roman, som også sto for Dead Space: Downfall, er igjen engasjert til å lage en animasjonsfilm.

&ndash Dette er ulikt alt annet som finnes på markedet nå &ndash et visuelt fantastisk prosjekt som er basert på en av de mest kraftfulle historiene noensinne fortalt, sier Jay Fukuto som leder Film Roman.

Med seg til å lage filmen får de blant andre Joe Goyette (Dead Space: Downfall) som produsent, Victor Cook (The Spectacular Spider-Man, Hellboy Animated: Blood & Iron) som regissør, og Brandon Auman (Iron Man: Armored Adventures) som manusforfatter.

&ndash Filmen vil utforske aspekter ved diktet som spillet ikke tar for seg, og vil gi mer innsikt i rollefigurene og den unike tolkningen vi har laget til spillet, uttaler spillets sjefsutvikler Jonathan Knight.

Om ikke det er nok, kan du alltids lade opp ved å lese diktet selv. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3 en gang i 2010.

Siste fra forsiden