Last ned PT Boats-grafikktest

Her er et «benchmark»-verktøy for DirectX 10, basert på det kommende spillet PT Boats: Knights of the Sea.

Den russiske utgiveren Akella har gitt ut et lite verktøy som lar deg sjekke hva maskinvaren din er god for, samtidig som du får et lite glimt av den kommende sjøkampsimulatoren PT Boats: Knights of the Sea.

Programmet leverer en filmsekvens fra spillet, som animeres i sanntid med en rekke DirectX10-effekter. Hovedpunktene på skrytelisten inkluderer en avansert simulering av bølger, «myke partikler», refleksjoner, lysstråler og avansert gjennomsiktighet, samt avansert HDR-rendring.

PT Boats: Knights of the Sea er en maritim krigssimulator, som fokuserer på motortorpedobåter fra andre verdenskrig. Her får du mulighet til å leke kaptein eller ta kontroll over skipets kanonstilling. Noen ganger får du også mulighet til å kommandere en hel flåte.

For å vinne må du planlegge operasjonen nøye, ved hjelp av spillets strategimodus. Her får du et oversiktskart, hvor du kan gi flåten din avanserte ordre. Utviklerne lover en spennende blanding av strategi, taktikk og simulatorgameplay, og forteller at alle skip og fly i spillet er nøyaktige kopier av virkelighetens versjoner.

PT Boats har ikke fått noen nordisk utgivelsesdato enda. Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet. DirectX 10-testen er på cirka 250 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

NB: Den ferdige utgaven av spillet støtter selvsagt DirectX 9 og Windows XP.

Siste fra forsiden