Mortal Kombat 1 - Switch

Latterliggjør Switch-versjonen av Mortal Kombat 1

Sammenligning mellom Switch- og PS5-versjonen av Mortal Kombat 1.
@SynthPotato, X

Forrige uke fikk en god slump spillere tilgang til Mortal Kombat 1. Spillet slippes egentlig 19. september, men spillere som forhåndsbestilte samlerutgavene av spillet slapp inn litt tidligere.

For det meste har responsen til spillet så langt vært positiv, men en god del har bitt seg merke i at Nintendo Switch-versjonen er langt, langt unna kvaliteten til de andre. Spesielt får grafikken gjennomgå.

På X (tidligere Twitter) florerer det nå skjermbilder som sammenligner Switch-versjonen opp mot de andre versjonene, og resultatet snakker egentlig for seg selv.

– Hvorfor kunne de ikke bare vente til den neste Switch-konsollen? At dette koster 70 dollar er et ran, skriver @SynthPotato i en X-post, med et knippe bilder:

I et svar på innlegget skyter John Linneman, fra det spilltekonologifokuserte nettstedet Digigal Foundry, inn at dette ser ut til å være et problem med arbeidet rundt øynene.

– De ser ut til å være statiske og mangle lys for det meste. Så selv i en mørk scene lyser de opp og stirrer rett frem. Det ser hysterisk morsomt ut, men virker å være mulig å fikse, og jeg er forvirret over at spillet ble sluppet slik, sier Linneman.

Mortal Kombat 1 slippes til Nintendo Switch, PC, PlayStation 5, og Xbox Series X/S 19. september. Vi jobber med en anmeldelse av PlayStation 5-utgaven.

LES OGSÅ: Se første titt på Mortal Kombat 1 »

Siste fra forsiden