LawBreakers-studioet vil heller satse på battle royale

Stanser arbeidet med sitt forrige spill for å fokusere på nytt prosjekt.

Tidligere denne måneden kunngjorde Boss Key Productions at det ville stanse all videreutvikling av LawBreakers. Ifølge studioet hadde skytespillet gjort det langt dårligere enn forventet, og inntektene holdt rett og slett ikke et nivå som kunne forsvare videre satsing.

LawBreakers ble ingen suksess for Boss Key.
Boss Key Productions

Mens Boss Key vil fortsette å støtte spillet i sin nåværende stand, vil studioet først og fremst fokusere på andre prosjekter. Det første av disse er nå avduket, og gitt dagens trend i spillbransjen er det kanskje ikke overraskende at det er snakk om et battle royale-spill.

Åttitallsinspirert reality-TV

Radical Heights er et flerspillerspill i tredjeperson som henter tydelig inspirasjon fra sine forgjengere i sjangeren. Konseptet bygger rundt et åttitallsinspirert reality-show, der spillere konkurrerer både om å holde seg i live og om å tjene så mange penger som mulig:

– Vi er store fans av både battle royale-spill og den glorete og innbydende respektløsheten knyttet til åttitallsestetikk. På grunn av det ønsket vi å lage vår egen vri på sjangeren, og skape en fremtidsrettet åttitallsverden som finner sted i året 2023 i et overdådig TV-program der deltakerne kjemper om berømmelse og premier, forklarer spillsjef Zach Lowery.

Radical Heights byr på battle royale-action med en vri.
Boss Key

I tillegg til å skyte hverandre får spillere farte rundt på BMX-sykler, hoppe på trampoline og rane spillehaller. Pengene man tjener kan spares opp eller brukes for å kjøpe bedre våpen fra salgsautomatene plassert rundt i spillverdenen. Hvordan det hele fungerer kan du se i traileren over.

Radical Heights rulles ut i Early Access på Steam allerede i dag, tirsdag 10. april, og blir helt gratis for alle. Den offisielle lanseringen av spillet vil etter planen bli en gang i begynnelsen av 2019.

Battle royale-sjangeren fikk skylden for at LawBreakers ble en flopp.
Skytespillets utgiver pekte spesielt ut PUBG som syndebukk »

Siste fra forsiden