Red Faction

Lekkasje tyder på at et nytt Red Faction-spill er på vei

Ble trolig avslørt ved et uhell av Nvidia.

Illustrasjonsbilde fra Red Faction: Armageddon.
THQNordic

E3-messen nærmer seg som kjent med stormskritt, og nå ser det ut til at vi muligens kommer til å stifte bekjentskap med et nytt innslag i Red Faction-serien under arrangementet.

Som blant andre PC Gamer melder dukket tittelen Red Faction: Evolution nylig opp på skjermkortprodusenten Nvidia sine hjemmesider.

Tittelen befant seg på en liste over spill som støtter Nvidias Ansel-funksjonalitet, som er selskapets løsning for å ta skjermbilder inni spill. Spillet er i skrivende stund fjernet fra listen, men ble som seg hør og bør foreviget av Internett før det skjedde.

Illustrasjonsbilde fra Red Faction: Armageddon.
THQNordic

Åtte år siden forrige spill

Dette bør selvsagt ikke tas som en offisiell bekreftelse, men det er ikke desto mindre en ganske god indikasjon på et et nytt Red Faction-spill er på vei.

Det forrige spillet i serien, Red Faction: Armageddon, kom ut helt tilbake i 2011. Dette gjorde det ikke så bra på salgsfronten, noe som førte til at THQ kunngjorde at de ikke lenger hadde planer om å fortsette Red Faction-serien og at de la den død. Om det er noe hold i Nvidia-lekkasjen ser det dermed ut som utvikleren har ombestemt seg.

For øvrig kom det tredje spillet i serien, Red Faction: Guerilla fra 2009, ut i ny og grafisk forbedret drakt i fjor. Guerrilla er det mest kritikerroste spillet i serien, og også her på verket var anmelderen godt fornøyd.

– Det er ikke ofte jeg lar meg frelse av ren ødeleggelse i spill, men sabotasje er pokker ta meg så moro i Red Faction: Guerrilla. Her har man klart å fange essensen av å drive motstandskamp på en glitrende måte, og en avansert fysikkmodell gjør at destruksjon i spill aldri har vært bedre, skrev vår mann, som ga spillet 8 av 10 poeng.

Les også: Høstdato og ny trailer for Death Stranding »

Siste fra forsiden