Snart kan du besøke Red Faction-universet igjen

Red Faction: Guerrilla gjenoppstår i ny drakt.

THQNordic

THQ Nordic opplyser nå på sine hjemmesider at det aldrende skytespillet Red Faction: Guerrilla skal komme i ny og oppusset utgave. Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered, som nyversjonen heter, slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av andre kvartal i år, men har ennå ikke fått en spesifikk dato.

Den nye utgaven vil få helt ny og forbedret grafisk drakt, som blant annet innebærer nye teksturer og grafiske effekter, samt renoverte skygger og lyssetting. Ikke minst får spillet «native» 4K-oppløsning, men i første omgang kun på PC-plattformen.

Artig ødeleggelse

THQ Nordic

Red Faction: Guerrilla ble først lansert i 2009 til PlayStation 3, Xbox 360 og PC, og var den tredje tittelen i Red Faction-serien. Spillet er et tredjepersons skytespill som foregår i en åpen verden-setting på Mars, og har et stort fokus på realistisk ødeleggelse av omgivelsene.

Guerrilla er det mest kritikerroste spillet i serien, og også her på verket var anmelderen godt fornøyd.

– Det er ikke ofte jeg lar meg frelse av ren ødeleggelse i spill, men sabotasje er pokker ta meg så moro i Red Faction: Guerrilla. Her har man klart å fange essensen av å drive motstandskamp på en glitrende måte, og en avansert fysikkmodell gjør at destruksjon i spill aldri har vært bedre, skrev vår mann, som ga spillet 8 av 10 poeng.

Spillet ble etterfulgt av Red Faction: Armageddon i 2011, et spill som solgte ganske dårlig. Dette førte igjen til at THQ kunngjorde at de ikke lenger hadde planer om å fortsette Red Faction-serien og at de la den død. Med den nye versjonen får fansen imidlertid nå muligheten for et gjensyn likevel.

Call of Duty: Modern Warfare II kommer nå også i nyversjon:
Den får trolig ingen flerspillerdel, viser det seg »

Siste fra forsiden