Lemmings til PS2

Klassiske Lemmings får nok en nyversjon, denne gangen til PS2. Den største nyheten er EyeToy-støtte.

Lemmings ble skapt i 1991, av skotske DMA Design (nå kjent som Rockstar North). Her måtte du lede en flokk blåkledde lemen gjennom en serie farefylte landskaper. De små dyrene var ikke særlig flinke til å ta vare på seg selv, og om du ikke passet på gikk de rett utfor stup eller inn i andre farer, uten så mye som å sette ned farten.

Målet å skape en trygg rute gjennom spillets brett, og for å gjøre dette måtte du gi de små krypene ulike oppgaver, slik som å bygge broer, grave tunneler, klatre opp vegger og så videre. Da Team 17 lagde Lemmings for PSP, fulgte de akkurat den samme oppskriften som i originalen, men gav oss oppdatert grafikk og lyd, samt enkelte nye gameplayelementer.

Lemmings for PS2 kommer med de samme 156 brettene som PSP-versjonen hadde, samt et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne infernalske brett. PSP og PS2-versjonene er kompatible, og brett laget på den ene versjonen vil fungere fint på den andre.

Den største nyheten på PS2 er EyeToy-modus, hvor du får bruke kroppen for å hjelpe lemenene gjennom brettene. Spillet kommer med mellom 15 og 20 EyeToy-brett, og benytter seg av ny teknologi for å gi den nødvendige graden av presisjon. Ved hjelp av EyeToy-kameraet kan du gjøre ting som å bruke armene dine som broer og knipse de vandrende lemenene over hindringer.

PS2-versjonen av Lemmings skal etter planen bli ferdigutviklet i oktober.

Siste fra forsiden