Livssimulator i fantasiverden

Level 5 kunngjør Fantasy Life

I Fantasy Life får du leve livet i en utrolig verden.

Den japanske utgiveren Level-5 har kunngjort Fantasy Life, et samarbeidsprosjekt mellom dem, Mother 3-skaper Brownie Brown og Final Fantasy-komponist Nobuo Uematsu.

Fantasy Life er et rollespill for DS som foregår i en fargerik eventyrverden kjent som Fantazeal. En eldgammel profeti spår at verden er på vei mot sin undergang, men folket lever videre tilsynelatende uvitende om den kommende katastrofen.

Fantasiliv i eventyrverden.

Du får skape en figur fra bunnen av, og leve en av Fantazeals innbyggere. Spillet har 20 forskjellige "liv" som du kan leve, avhengig av hvilken jobb du velger. Hver dag får du visse oppgaver og oppdrag, men ellers får du også stor frihet til å leve som du ønsker.

Det vil si at du, som i The Sims, kan prøve å bli rik, få venner, og så videre. Avhengig av hvilket liv du har valgt, får du en av 20 "livssanger" når det hele er over, og du kan begynne på nytt med en ny figur.

Et interessant element er at spillet foregår på to kontinenter. Du befinner deg på Tripochi, mens Minnade er et felleskontinent du og spillere fra hele verden kan besøke, og samhandle med hverandre.

Fantasy Life kommer til neste år, og du kan lese en sniktitt hos Adriasang for mer informasjon.

Siste fra forsiden