Level 5 med nytt PS3-eventyr

På Tokyo Game Show fikk vi de første detaljene om Shirokishi (eller White Knight), et nytt eventyr fra skaperne av Rogue Galaxy.

Shirokishi oversettes til White Knight, og er et actionrollespill fra Level 5. Handlingen foregår i et fredelig kongerike som blir overfalt av en mystisk gruppe ondinger. Det hele begynner når de overfaller kongens slott midt under en seremoni for den unge prinsessen i landet. Kongen blir drept, men prinsessen slipper unna, og sammen med en hjelpende handelsmann rømmer hun ned i slottets kjeller.

Etter som de onde angriperne får kontroll over slottet begynner situasjonen å se veldig mørk ut for de to rømlingene, men dette forandrer seg når de finner en eldgammel magisk rustning. Bæreren av denne rustningen kan forvandle seg til en mektig hvit ridder, som raskt jevner ut oddsene selv i de farligste situasjoner.

Vi vet ikke spesielt mye om gameplayet i Shirokishi, men det ser ut til å være preget av kamp med typiske middelaldervåpen, og samarbeid mellom de to hovedpersonene. På Tokyo Game Shop presenterte Sony spillet dessuten som et rollespill. Level 5 forteller at spillet kun er ti prosent ferdigutviklet, så det blir nok en stund til vi får se det i butikkene.

Siste fra forsiden