Counter-Strike: Global Offensive

LGB eSports tar inn svensk toppspiller

Morten «zEVES» Vollan forlater laget, og blir erstattet av tidligere Ninjas in Pyjamas-spiller.

Mikail «Maikelele» Bill skal prøve seg for LGB.
Adela Sznajder/Dreamhack

LGB eSports består nå av:

Vis mer

Pål «Polly» Kammen
Joakim «jkaem» Myrbostad
Ruben «RUBINO» Villarroel
Håvard «rain» Nygaard
Mikail «Maikelele» Bill

LGB eSports har annonsert på sine hjemmesider at de har besluttet å bytte ut en av spillerne sine. Ut går Morten «zEVES» Vollan, og blir erstattet av Mikail «Maikelele» Bill. Bill spilte tidligere for Ninjas in Pyjamas, helt til han ble erstattet av Aleksi «allu» Jalli. LGB gjorde et spillerbytte tidligere i år, da de erstattet Sebastian «ensa» Aas med Pål «Polly» Kammen.

I pressemeldingen på LGB eSports sine hjemmesider står det en begrunnelse om valget som er tatt.

– I dag er en stor dag for laget vårt, som forandrer på lagoppstillingen med en ny spiller. Siden vi startet LGB på nytt har vi levert gode resultater og deltatt i noen av de største turneringene i Counter-Strike: GO-miljøet. Forrige uke kjempet vi i Katowice, noe som var en flott erfaring som hjelper til å utvikle oss som et lag. Noen ganger er forandringer nødvendig, og denne gangen konkluderte vi med at vi må bytte ut en spiller. Vi håper dette er en bra endring, og at det vil forbedre laget vårt.

Morten «zEVES» Vollan blir byttet ut i LGB sin lagoppstilling.

Videre står det i pressemeldingen.

– Morten «zEVES» Vollan forlater oss, og vi er veldig takknemlige for jobben han har gjort for LGB. For å erstatte Vollan, ønsker vi å velkomme Mikail «Maikelele» Bill tilbake til LGB. Bill er en tidligere NiP- og LGB-spiller, og trenger ingen introduksjon til miljøet. Bill vil være vår femte spiller og vil spille for oss i en prøveperiode.

– LGB eSports er i røttene mine

Endringen begrunnes ikke i pressemeldingen, så hvorfor utskiftningen skjedde blir bare spekulasjoner. I pressemeldingen uttaler Bill stor fornøyelse med å bli hentet tilbake til hans gamle organisasjon.

– Jeg er veldig glad for å kunne annonsere at jeg skal spille en prøveperiode for organisasjonen jeg en gang representerte og startet. LGB eSports er i røttene mine, og det blir spennende og morsomt å for en organisasjon som er så høyt respektert og velkjent. Jeg kan ikke si noe om fremtiden, men hvis dette fungerer så ser jeg en stor fremtid med disse gutta. De har stort potensial til å bli et meget solid lag.

Laget spiller sin første turnering etter ESL One Katowice under årets Copenhagen Games som starter den 2. april.

Siste fra forsiden