Temp vs. Nordic Warthogs / Telenorligaen

Ligalederne møtes til toppkamp

Begge lagene mener de har gode muligheter til å vinne.

Nordic Warthogs og Temp.no er lagene i mandagens TV 2-sendte oppgjør.
Arsalan Blu/Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2017:

Vis mer

Kl. 20:00: Temp.no - Nordic Warthogs
Kl. 20:00: BX3 EK - Celestial Gaming
Kl. 20:00: Norse - DeToNator.EU
Kl. 20:00: Labbedans'Vika - demise.no

Alle kampene spilles mandag 13. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Mandag kveld er det nok en gang duket for ny runde i Telenorligaen Counter-Strike: Global Offensive, og med en vidåpen tabell er det knyttet stor spenning til utfallet av denne runden. I ukens direktesendte TV 2 Sumo-kamp er det topplaget Temp.no og overraskelsen Nordic Warthogs som møtes.

Begge lagene står før kampen med sju poeng på en delt førsteplass, men med fire lag like bak med fire poeng, kan laget som eventuelt taper denne kampen bli hentet opp.

Se kampen på TV 2 Sumo klokken 20:00 »

– Nordic Warthogs er et overraskelseslag

DETTE ER TEMP.NO:

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Tony André «NiTo» Nilsen
Adam «Paint» Fjellum
Håkon «hallzERk» Fjærli

Lagleder i Temp, Anders «aNdz» Kjær, er overrasket over tabellposisjonen til mandagens motstander, men sier også at det alltid er en overraskelse hver sesong.

– Tja, uforventet at det var Nordic Warthogs kanskje. Men som jeg skrev i et tidligere intervju så er det alltid et overraskelseslag, sier Kjær.

Anders «aNdz» Kjær mener laget hans er bedre enn mandagens motstander.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Kjær sier at laget egentlig ikke har forberedt seg særlig til kampen, siden de har andre turneringer som kommer like rundt hjørnet de velger å fokusere på.

– Vi tenker ikke noe spesielt over denne kampen. Vi spiller en del, men vi er mye mer opptatt av å forberede oss til Copenhagen Games.

Føler sluttspillet er sikret

DETTE ER NORDIC WARTHOGS:

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Jasmeet «RoSeY» Gill
Christian «kSwitch» Lorange
Sindre «Grande» Grande
Haakon «Radifaction» Tholo

Lagkaptein i Nordic Warthogs, Philip «Philip» Løseth, gleder seg til møtet mot Temp, og sier laget har forberedt seg før møtet.

Les også
Stor boikott etter at Norges E-sportforbund la VM-kvalifisering til Smiths venner-eide lokaler

– Vi har gjort en del forberedelser. Temp er et godt lag med både god treffsikkerhet og lagspill, så det vil det bli en jevn kamp mellom oss to. De har gjort en endring i laget, og «hallzerk» har kommet inn, så det kan jo påvirke flyten i laget litt, sier Løseth.

Laget ble tippet på en 4-6. plass på tabellen før sesongen, men ligger så langt godt an med en delt førsteplass på tabellen. Løseth er klar i sin sak når han forklarer hvorfor de har spilt så godt.

– Jeg mener at vi er laget færrest tror vinner i kampene med tanke på spådommene før sesongen, men vi ligger et steg foran de fleste. Tror førstedivisjon misforstår litt hvordan det fungerer, trener man masse, ser demoer jevnlig og alltid har et mål om å utvikle seg ,vil man ha en veldig positiv utviklingskurve. I mine øyne spiller halve førstedivisjon for moro skyld som en kompisgjeng, og da blir det bare topplagene som Norse og Temp som blir en kamp vi må jobbe litt spesifikt inn mot, mener Løseth.

Philip «Philip» Løseth og Nordic Warthogs er klare for kamp om førsteplassen.
Arsalan Blu/Gamer.no

Løseth mener også at det er en fordel for laget at de ikke har favorittstempelet inn i kampene.

– Jeg personlig mener det alltid er en fordel at vi ikke er favoritter, for det tar jo vekk en del av presset, og det blir lettere å fokusere på å gjøre alt riktig. Er man favoritter i en sånn kamp er det en ekkel følelse hvis man ender opp med å ligge under 0-5.

Med syv poeng og delt førsteplass så langt i ligaen, mener lagkapteinen at sluttspillet er så godt som sikret allerede.

– Vi føler sluttspillet er sikret. De siste rundene nå handler bare om hvilket lag vi møter i semifinalen rett og slett. Det optimale for oss hadde vært om vi fikk endte opp på førsteplass, mens Temp og Norse endte på andre og tredjeplass, men vi får se hvordan det utspiller seg utover i sesongen, avslutter Løseth.

Siste fra forsiden