Nordavind møter Riddle - Telenorligaen: League of Legends

– Lite sannsynlig at Riddle holder seg på toppen løpet ut

Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen i Nordavind mener det er på tide at de tar over tabelltoppen.

Nordavind-spiller Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen er klar til å ta over tabelltoppen. Her avbildet i nDurance-trøya under vårens finale.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND:

Vis mer

Anders «Single Clap» Bjerkengen (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Med to uavgjorte resultat på fire kamper, ligger Nordavind på en foreløpig tredjeplass på tabellen. Lagets Mid Lane-spiller Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen forteller Gamer.no at de noe skuffende resultatene ikke er et resultat av dårlige prestasjoner, men heller grunnet testing av ulike strategier.

– Vi har ikke prestert under pari, men heller testet ut forskjellige helter og strategier. Vi har lært av våre feil i kamper som ikke spiller så stor rolle. Selv er jeg ikke så stor fan av best-av-to-formatet i Telenorligaen, siden det ikke viser hvem som er de beste blant topplagene i løpet av den ordinære sesongen.

Likevel mener Eriksen at selv best-av-to-formatet ikke kommer til å redde tabellposisjonen til rundens motstandere, Riddle, og at det er på tide at Nordavind fyker til topps av tabellen.

– Sånn som tabellen er nå, er det lite sannsynlig at Riddle holder seg på toppen løpet ut. Nå som de kommer til å møte litt motstand, kommer nok vi i Nordavind til å stige til topps, sier han til Gamer.no.

Kampen mellom Nordavind og Riddle kan du følge direkte søndag 14. oktober, klokken 18:00 »

– Den danske duoen er ikke nok til å stoppe oss fra å vinne

Før forrige runde hentet Riddle inn to danske spillere til stallen. Den nye stallen leverte nok til en overbevisende seier mot Trikken, men Eriksen tror ikke den danske duoen har det som skal til for å stoppe Nordavind.

– Kampen kommer nok til å gå i vårt favør, om vi klarer å utnytte tre vinnende Lanes. Vi har helt klart bedre Lane-spillere, og den danske duoen er nok ikke nok til å stoppe oss fra å vinne 2-0, sier han til Gamer.no.

Siden sist gang Nordavind var i aksjon, kan Eriksen forsikre seerne om at pausen fra ligaspill har blitt brukt på en konstruktiv og effektiv måte, fylt av forberedelser og innspill fra lagets relativt nye trener, Lasse «Fykling» Sleby.

– Vi har brukt pausen godt til å forberede oss, og trener Lasse «Fykling» Sleby har hjulpet oss helt siden vi spilte uavgjort mot Fact. Vi kommer godt forberedt til sluttspillet med flere innovative strategier, forteller han til Gamer.no.

– Det blir en tøff sluttspurt for vår egen del

DISSE SPILLER FOR RIDDLE:

Vis mer

Espen «Espen5b» Drange Jensen (Top)
Andreas «Skude» Skude (Jungle)
Andreas «yupwulf» Brustad(Mid)
Noman «Jankova» Ahmad (ADC)
Daniel «Wendelbo» Wendelbo (Support)

Top Lane-spiller i Riddle, Espen «Espen5b» Drange Jensen mener på sin side at lagets posisjon på toppen av tabellen er realistisk inn mot sesonginnspurten, og forteller Gamer.no at han ser for seg noen overraskende resultat i løpet av de kommende rundene.

Les også
Microsoft holder turnering i Excel

– Tabelltoppen mot slutten av sesongen er fremdeles innenfor rekkevidde, og jeg tror at noen av bunnlagene fort kan snike til seg poeng mot de andre lagene i toppen. Det blir en tøff sluttspurt for vår egen del, men om vi plukker noen seire mot resten av topplagene, ser jeg ikke noen grunn til at vi ikke er på toppen inn mot sluttspillet.

Videre forteller Jensen at laget har brukt mesteparten av pausen fra ligaspillet på individuelt spill, men understreker at stallen føler seg godt nok forberedt til å kjempe for plassen på toppen av tabellen.

– Det er en god stund siden sist vi spilte, og mesteparten av tiden har vi brukt individuelt. Det har ikke blitt all verdens til scrims, dessverre. Likevel føler vi oss godt nok forberedt inn mot denne runden. «Skude» og «Wendelbo» som vi nylig fikk inn i laget innehar gode kommunikative evner, så vi ser frem til å få vist oss frem mot resten av topplagene.

Til tross for mangel på samspill i løpet av pausen, forteller Jensen at han har tro på seier, i det han spår kommer til å bli en jevn kamp.

– Jeg tror kampen kommer til å bli jevn, og jeg forventer noen eksplosive teamfights i løpet av kampene. Vi har en ganske god forståelse for hvordan Nordavind liker å spille, noe heltevalgene deres kommer til å speile. Hele stallen tror det er mulig å ta en seier, så lenge vi spiller kalkulert og tar sjansene når de dukker opp, sier han til Gamer.no.

Dobbeltrunde gir en fullpakket søndagskveld

SLIK SPILLES SJETTE OG SYVENDE RUNDE I TELENORLIGAEN:

Vis mer

Kl. 18:00: Bitfix - Air
Kl. 18:00: Nordavind - Riddle
Kl. 18:00: Celestial - Trikken

Kl. 20:00: Air - Fact
Kl. 20:00: Bitfix - Riddle
Kl. 20:00: Vanir - Trikken
Kl. 20:00: Nordavind - Celestial

Alle kampene spilles søndag 14. oktober.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Ettersom sjette og syvende runde av Telenorligaen spilles som en dobbeltrunde, er det duket for en søndagskveld fullpakket med League of Legends av ypperste nasjonal kvalitet. Er du ekstra hypp på en innholdsrik søndag, sendes det også kamper fra verdensmesterskapet i League of Legends fra klokken 10:00, som betyr at du har muligheten til å benke deg ned med direktesendt spenning fra morgen til kveld.

Avhengig av resultatene i Telenorligaens dobbeltrunde, kan store endringer skje på tabellen. Seks lag kan ta over tabelltoppen, og kampen mellom Vanir og Trikken kan være med på å avgjøre hvilket av lagene som må se seg nødt til å kjempe om sin plass i førstedivisjon i kvalifiseringsrunden.

Slik ser tabellen ut før Telenorligaens sjette og syvende runde.
Skjermdump: Gamer.no

Siste fra forsiden