Nytt om Crysis 2

Litt info

Sniktittene begynner å dukke opp.

Som med mange store utgivelser har papirbladene fått førsterett til å trykke sniktitter av Crysis 2, og nå begynner disse å dukke opp på nettet. Den første sniktitten kommer fra det tyske bladet PCGames.

Crysis: Warhead.

Her fortelles det at spillet foregår tre år etter hendelsene i originalspillet og Warhead, og det bekreftes at handlingen er satt til New York. Men den amerikanske storbyen er ikke helt som vi kjenner den. I stedet er den en fraflyttet ødemark hvor naturen har begynt å ta gatene tilbake.

Et av Crysis-seriens fortrinn har vært at de åpne jungelområdene stort sett har gitt spilleren en viss taktisk frihet. I utgangspunktet skulle en kanskje tro at de mer lukkede bymiljøene gjør det motsatte, men dette ser ikke ut til å være tilfelle. De utbombede bygningene kan brukes som skjul, og du kan for eksempel også klatre opp noen etasjer for å få fordel av høyden når du skal angripe fienden.

Den oppgraderte nanodrakten gir også nye taktiske muligheter. I "taktikk"-modus skannes miljøene rundt deg, slik at du får oversikt over våpen og andre ting, kan tjuvlytte på fiender som står langt unna, og undersøke spor og falne fiender.

Du kan lese hele sniktitten oversatt til engelsk i en tråd på forumet til nettstedet MyCrysis.

Siste fra forsiden