LittleBigPlanet på PSP?

Stort eventyr på liten maskin

Kanskje kommer Sonys storsatsing til den lille, sorte håndholdte.

Et av de mest spennende plattformspillene som kommer i år er Sonys LittleBigPlanet til PlayStation 3. Spillet kombinerer et enkelt plattformkonsept med store muligheter for kreativ utfoldelse ved å la deg bygge dine egne brett med ulike materialer. Det at spillet også har en søt og distinktiv stil skader selvsagt ikke.

Hjernetrim-spillet LittleBigPlanet kommer kanskje til PSP.

Det britiske nettstedet CVG har snakket med en ukjent kilde som hevder å ha litt interessant informasjon om et annet LittleBigPlanet-prosjekt. Sony Studio Liverpool skal visstnok jobbe med en PSP-utgave av spillet.

Kilden ville ikke oppgi noen flere detaljer, men det sier seg vel selv at en eventuell PSP-utgave av LittleBigPlanet må trappe grundig ned på grafikken. Det er mulig de to utgavene vil kunne kommunisere med hverandre siden PlayStation 3 og PSP er bygd for denslags kommunikasjon.

En mulig funksjon for et bærbart LittleBigPlanet ville være å bygge brett på PSP-en for så å laste dem opp til PlayStation 3 og utforske dem der. Men ettersom kilden var lite pratsom, er alle antagelser om LittleBigPlanet til PSP for øyeblikket å anse som ren spekulasjon.

Sony Studio Liverpool (tidligere Psygnosis) har lang erfaring i spillbransjen og er ansvarlig for utviklingen av WipEout-serien. Det forrige spillet fra studioet var det grafisk svært imponerende (for en PSP-tittel) WipEout Pulse.

PlayStation 3-utgaven av LittleBigPlanet skal slippes i september.

Siste fra forsiden