Lord of the Rings Online gratis

Nå kan du leke helt i Midgard uten å betale for moroa.

Som tidligere annonsert har Codemasters nå gjort det massive flerspillerspillet Lord of the Rings Online gratis i Europa. Dermed kan du laste det ned og spille så mye du vil, uten å betale dem et rødt øre.

Enedwaith.

Men de håper selvsagt å få noen kroner fra deg likevel. De har nemlig lansert en ny nettbutikk hvor de ikke bare selger utvidelser til spillet, men også gjenstander og oppdrag. Du kan for øyeblikket heller ikke utvikle figuren din forbi nivå 50 (men utviklerne planlegger å utvide dette til nivå 65).

De har også kommet opp med et VIP-program hvor du får full tilgang på alt spillet har å by på så lenge du betaler en månedsavgift. Det eneste unntaket er ekstra lagringsplass, som må kjøpes via den nye butikken

Det massive flerspillerspillet har også fått en ny oppdatering. Denne lar deg legge ut på eventyr i regionen Enedwaith, hvor du kan utføre oppdrag for Elrond. Dette involverer femten nye episke oppdrag (som kan spilles solo om du ønsker det), mange småoppdrag og massevis av nye områder å se.

Sjekk spillets offisielle nettsted for mer informasjon, eller last ned gratisutgaven.

Siste fra forsiden