Lovende actionspill blir bok

Kan Homefront underholde oss både på skjermen og i bokform?

Da vi kikket på Homefront i august, lot vi oss imponere. Actionspillet, satt 20 år inn i fremtiden, forteller en moden og voksen historie i en interessant setting.

Dette kan bli interessant lesning.

– I Homefront får vi ei hard, brutal og moglegvis sterk historie. Verda er snudd på hovudet, og landet som ein gong var ei supermakt (USA) er no redusert til grupperingar med motstandsfolk, skrev Øystein Furevik i sin sniktitt.

Nå er det klart at spillet fra Kaos Studios også blir trykksak. Eurogamer kan nemlig melde om at en bok satt til Homefront-universet vil bli gitt ut tidlig neste år. Den blir muligens en god oppvarming før spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i mars 2011.

Boken blir skrevet av John Milius og Raymond Benson. Førstnevnte jobbet med kultfilmen Apokalypse Nå, og kom blant annet opp med frasen "I love the smell of napalm in the morning". Benson har skrevet to Metal Gear Solid-bøker, og en rekke James Bond-bøker.

Utgiver THQ beskriver boken som den første bidragsyter i det som blir en omfattende flermedial satsing for Homefront.

I selve spillet er du en amerikansk motstandskjemper som må slåss mot et nord-koreansk okkupasjonsstyrke 20 år inn i fremtiden, i kjølvannet av en massiv energikrise i USA. Flisa er med andre ord snudd, og det bør bli interessant.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden