LucasArts skryter av nytt prosjekt

LucasArts er svært entusiastiske over å ha sikret seg det de kaller et fullstendig unikt nestegenerasjonsspill fra skaperne av Mech Assault.

Amerikanske LucasArts har nå kunngjort at de jobber med Day 1 Studios (folkene bak Mech Assault-spillene til Xbox) på et nytt nestegenerasjonsspill til flere plattformer. LucasArts forteller at spillet fokuserer på grensesprengende gameplay og en grad av interaktivitet med omgivelsene som ikke tidligere har vært mulig, og beskriver spillet som en revolusjonerende gameplayopplevelse.

LucasArts er svært tilbakeholdne i forhold til konkrete detaljer om gameplayet, men forteller at teknologien Day 1 har skapt påvirker gameplayet direkte på ekstremt nyskapende måter, og at dette komplimenteres av en involverende historie og interessante figurer.

I et intervju hos Gamespot forteller LucasArts-produsent Peter Hirschmann at de allerede har en spillbar versjon av spillet, og at selv på dette tidlige stadiet er det utrolig morsomt å spille. Han understreker også at spillet er unikt, nytt og annerledes, og at det ikke ville vært mulig å lage noe lignende med PS2-generasjonens konsoller.

For mer informasjon om Day 1 Studios (som også jobber med Xbox 360-versjonen av F.E.A.R.) kan du besøke nettstedet deres. Vi regner med å få vite mer om det nye spillet de jobber med i løpet av de kommende månedene.

Siste fra forsiden