Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 13

Luciadagen byr på nye premier

Kanskje ulykkestallet bringer hell for en gangs skyld?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Hack’n’slash

Bak dagens luke skjuler det seg en samlepakke med Ubisofts storsatsning dette året, Watch Dogs 2 (som vi premierer gjennom Uplay), og en mikrofon fra Blue Yeti.

Watch Dogs 2.
Petter Lønningen/Gamer.no
Blue Yeti Blackout Edition.
Blue Microphones

Det første Watch Dogs-spillet fikk mye kritikk for å ikke ha levd opp til hypen som ble skapt etter spillet ble vist fram for første gang på E3 i 2012. Oppfølgeren har imidlertid rettet opp i mye av det som gikk galt i originalen, og vår anmelder, Petter, går så langt som å kalle det et av årets beste spill.

– Watch Dogs 2 er et spennende, engasjerende og utfordrende spill med en klar, tydelig identitet. Det lykkes langt på vei i å fortelle en medrivende historie om reelle problemstillinger og friheter vi tar for gitt. Dette gjør Watch Dogs 2 til et av årets aller beste spill, konkluderte Petter i sin anmeldelse forrige måned.

I tillegg får du med en Blue Yeti Blackout-mikrofon. Denne mikrofonen kobles til PC-en din med USB, og egner seg godt til Twitch-streamen din, eller andre situasjoner hvor du trenger å ta opp lyd.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1199 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden