Luftakrobatikk i nytt Mario Kart

Mario kjører go-kart på Wii

Her er en haug av ny og spennende informasjon om Mario Kart for Wii.

IGN har fått tilgang på det nyeste nummeret av det japanske spillbladet Famitsu, og her har de funnet en rekke spennende detaljer om det kommende Mario Kart-spillet for Wii.

Mario jages av Wario.

Spillet kommer visstnok med 32 baner, hvorav halvparten er nye versjoner av gamle baner, mens den andre halvparten er helt nye.

Noen av banene vil også la spillerne benytte seg av akrobatiske triks når kjøretøyene deres er i luften. Hvis trikset er vellykket, vil de få en fartsbonus når de lander.

Spillet kommer også med omfattende flerspillermuligheter. Opp til 12 spillere kan kjøre mot hverandre over nettet, og man kan velge om man vil spille mot venner, spillere fra samme nasjon eller spillere fra hele verden.

Denne banen hadde neppe blitt godkjent for ekte go-karter.

I tillegg til å kunne spille som Mario og de mange vennene (og uvennene) hans, kan du også benytte deg av Mii-en din, noe som utvilsomt blir ekstra artig når du spiller mot venner som også bruker sine Mii-er.

Mario Kart for Wii vil også la deg laste ned andre spilleres rekordløp, og kjøre mot «spøkelsesversjoner» av dem i enspillermodus (omtrent som i TrackMania på PC).

IGN forteller også at spillet kommer med lokal flerspiller for fire spillere, slik at du kan ydmyke vennene dine i din egen stue om du vil.

Siste fra forsiden