Konkurranse

Luke nr. 2 i julekalenderen er åpnet

Se hva som skjuler seg bak dagens luke.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Sterkt headsett fra Sennheiser

Sennheiser

Bak dagens luke finner du Sennheiser GSP 370 – et trådløst headsett som lover opp til 100 timer med spilling før det må lades. Headsettet er myntet på bruk på Windows 10, Mac og PlayStation 4. Dersom du ønsker å spille trådet, går det an å koble headsettet til en PC eller en PlayStation 4 via micro-USB også. For Windows 10-brukere kan man justere flere av egenskapene til headsettet med Gaming Suite-programvaren, slik som surround og EQ-finpussing. I stedet for Bluetooth bruker Sennheiser her en trådløsløsning via an USB-dongle.

Premien er levert av Sennheiser.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1227 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden