Konkurranse

Luke nummer 4 i julekalenderen er åpnet

Dagens luke har både grøss og taktikk.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

To spill fra Funcom

Mutant Year Zero.
Funcom

I dag kan en vinner sikre seg to spill signert Funcom. Det første, Mutant Year Zero: Road to Eden, snek seg inn på tampen av året, og fikk svært god omtale. Spillet er et taktisk strategispill fra samme støpeform som XCOM, iblandet litt sniking, og utvikles av et nytt utviklingsstudio: Bearded Ladies.

Moons of Madness.
Funcom

Det andre spillet er Moons of Madness, som kom ut for et par måneder siden. Norske Rock Pocket Games har her laget en snedig egen vri på et H. P. Lovecraft-inspirert grøssereventyr, der turen går til en rombase på Mars. Som tittelen antyder skjer det stadig mer og mer uggent på månebasen, noe vår hovedperson Shane Newehart får føle på kroppen selv. Grøsseren ble også godt likt her på bruket.

Vinneren får selv velge hvilken plattform man vil ha spillene til.

Premien er levert av Funcom.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
69 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden