The Division 2 Private Beta

Lukket The Division 2-beta gir fans en smakebit på helt nytt innhold

Se litt av hva man kan drive med når kampanjen er fullført.

7. februar sparker Ubisoft i gang en lukket betatest for The Division 2. Alle som har forhåndsbestilt skytespillet, eller som blir håndplukket av utvikleren, får sjansen til å prøve ulike oppdrag og spiller-mot-spiller-opplevelser. I tillegg lover Ubisoft en sniktitt på hvordan det blir å spille The Division 2 når man har nådd spillets nivåtak.

Litt av hvert

Se hva du kan oppleve dersom du får tilgang på den lukkede The Division 2-betaen.
Ubisoft

I den lukkede betaen får deltakere utforske østsiden av Washington D.C. – byen hvor spillet foregår. Her kan man bryne seg på to kampanjeoppdrag med ulike vanskeligshetsgrader, fem sideoppdrag og en bunke andre aktiviteter man støter på i den åpne verdenen.

For de som vil måle evner mot andre spillere byr testen på to forskjellige spiller-mot-spiller-opplevelser. I én av fullversjonens tre Dark Zone-områder kan deltakere kjempe mot både andre spillere og datastyrt motstand. Skirmish-modusen byr på mer organiserte kamper i en slags Team Deathmatch-variant hvor målet er å sanke flest poeng for sitt lag.

På kvelden 8. februar åpner Ubisoft opp en første smakebit på såkalt «endgame»-innhold i The Division 2 – altså innhold man først kan oppleve når man har nådd nivå 30 i spillet. I et oppdrag kalt Invaded løftes spillere opp til nivå 30, hvor de blant annet kan utforske de nye klassespesialiseringene Survivalist, Sharpshooter og Demolitionist.

Som nevnt over er den lukkede betatesten tilgjengelig for alle som forhåndsbestiller The Division 2, enten på PC, PlayStation 4 eller Xbox One. Alternativt kan man registrere seg via Ubisofts nettsider, hvor utvikleren vil plukke ut en bunke spillere som får delta.

Testen avsluttes på morgenen 11. februar, og er den eneste betaen som hittil er bekreftet for The Division 2. Selve spillet lanseres 15. mars 2019.

PC-versjonen av The Division 2 kommer ikke lenger til Steam.
Ubisoft har i stedet valgt å satse på den nye nettbutikken til Epic Games »

Siste fra forsiden