The Division 2 beta

Lukket The Division 2-beta har fått dato

I tillegg har Ubisoft avslørt nye detaljer om spillets historie.

The Division 2 lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 15. mars, men før den tid vil Ubisoft gi tidlig tilgang til noen utvalgte spillere. Fra 7. til 11. februar holder utvikler en lukket testperiode – Private Beta – for å sjekke at alt fungerer som det skal.

Les også: The Division 2 kan rette opp i alle problemene fra det første spillet »

The Division 2 får en lukket beta i februar.
Ubisoft

Alle som forhåndsbestiller skytespillet er garantert å få være med på betaen. Ubisoft erkjenner imidlertid at det er mange som ikke er komfortable med å kjøpe spill før lanseringdatoen, og for dem tilbyr utvikleren en alternativ inngangsmulighet.

På spillets nettsider kan du nå registrere deg for å bli med i trekningen om en betaplass. Dette krever at du logger deg inn med en Ubisoft-konto, hvorpå du kan velge hvilken plattform du ønsker å teste spillet på.

Utvikleren har foreløpig ikke sagt hvorvidt The Division 2 også vil få en åpen betaperiode. Gitt at målet med Private Beta-testen tilsynelatende er å sanke forhåndsbestillinger er sjansen riktignok liten for at en åpen beta vil bli kunngjort før den lukkede er avsluttet.

Kampen om Washington

Ved siden av betadatoene avslørte Ubisoft litt mer om historien spillere skal få oppleve i The Division 2. Som vi vet fra før er handlingen lagt til Washington D.C., der Division-agenter kjemper om kontroll over byen, og nå vet vi mer om motstanden.

Som i forgjengeren er fiendene i The Division 2 satt sammen av ulike fraksjoner. I hovedsak er det tre forskjellige, som går under navnene True Sons, Hyenas og Outcasts. Hver av dem har ulike styrker og svakheter i kamp, og er motivert av ønsker om makt og hevn eller bare ren ondskap.

Spillets nyeste trailer – som du kan se øverst i artikkelen – gir en smakebit på historien, såvel som hvordan det blir å spille. Videoen gir blant annet glimt av nye våpen og egenskaper som spillere får ta med i kamp, samt fiendetyper vi ikke har sett før.

PC-versjonen av The Division 2 kommer ikke lenger til Steam.
Ubisoft har i stedet valgt å satse på den nye nettbutikken til Epic Games »

Siste fra forsiden