Lumines på Playstation Network

Musikalsk gåteløsning

Det kritikerroste gåteløsningspillet Lumines får en ny versjon for Playstation Network.

Q Entertainments Lumines har blitt varmt mottatt av spillpressen og dukket opp på flere forskjellige formater, og nå kommer en versjon av spillet til Sonys sorte koloss.

Lumines er seg selv likt, også på Playstation 3.

Lumines Supernova følger den samme oppskriften som de tidligere utgavene. I kjent Tetris-stil faller det blokker ned fra himmelen og du må stable dem på en måte som gjør at de forsvinner.

Målet i Lumines er å lage firkanter med de fallene blokkene. En linje beveger seg konstant over skjermen og gjør om alle firkantkonstruksjoner den finner til poeng, så du må sette sammen så store konstruksjoner som mulig før linja tar dem.

Denne utgaven byr i tillegg på et par nye moduser. I grav-nedover-modus må du grave deg ned gjennom en diger haug med blokker og nå bunnen. Mer spennende er kanskje sekvensmodus. Her kan du sette sammen din egen bakgrunnsmusikk fra diverse lydklipp.

Hvis utseende til Lumines Supernova ikke skulle falle i smak er det over førti alternative temaer du kan bytte til. Disse inkludere både gamle utseender fra tidligere Lumines-spill og en rekke nye.

Lumines Supernova skal selges gjennom Playstation Network en gang i løpet av høsten, men slippdatoen er foreløpig ikke annonsert.

Siste fra forsiden