Lydbasert eventyr fra Sverige

Det svenske utviklerstudioet Team Tarsier jobber med et nestegenerasjons-spill som heter Metronome, hvor lyd utgjør en viktig del av gameplayet.

Metronome er en merkverdig by full av massevis av mekanisk maskineri og hus som ser ut til å være satt opp på en helt tilfeldig måte. I denne byen lever merkelige innbyggere et liv diktert av Selskapet, som eier alt landet, infrastrukturen og alle industriene i Metronome. Byens innbyggere lever kun for arbeidet sitt, og ingen av dem vurderer å stoppe opp og spørre seg selv om målet med det de gjør.

Nå må du utforske denne mystiske byen på leting etter bevis for Selskapets hemmelige agenda. Underveis må du finne og ta opp lyder som du kan bruke til å manipulere omgivelsene og fiendene dine. Ulike lyder har ulike egenskaper, noe som gjør at du kan bruke lyder på mange forskjellige måter.

Du kan for eksempel kjempe mot fiender ved hjelp av høye og destruktive lyder, berolige og manipulere karakterer ved hjelp av melodiske og forførende lyder, lure fiender ved hjelp av de rette lydene til den rette tiden og løse andre oppgaver ved å slette objekters egentlige lyder, for så å gi dem helt nye lyder og dermed også egenskaper. Lyder kan også brukes til å skape egne objekter. Hvis du ikke finner de lydene du trenger, kan du skape dem selv, ved å manipulere landskapet rundt deg.

I tillegg til å kunne skilte med teknisk sett svært imponerende grafikk, har Metronome en svært særegen og spennende grafikkstil. Spillet er fortsatt tidlig i utviklingsfasen, og Team Tarsier er for øyeblikket på jakt etter en utgiver som er villig til å satse på prosjektet.

Siste fra forsiden