Lyssabelspill til Wii

Er kraften sterk i deg?

Endelig er det klart for å vifte med lyssabelen hjemme i stua. Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels kommer til Wii.

Hvis vi skal tro IGN, jobber Lucasarts nå med nye Wii- og DS-titler basert på den animerte spin-off-serien Star Wars The Clone Wars. Et av disse skal være et vaskeekte lyssabelspill, kalt Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels, og blir utviklet av Krome Studios.

– Vi prøver å gjøre kontrolleringen av lyssabelen så intuitiv og morsom som mulig. Det er ikke en lyssabel-simulator, men når du svinger Wii-kontrolleren fra venstre til høyre, gjør figuren din det samme, sier produsent Ken Fox.

Lyssabelen svinges med Wiimoten, mens Nunchuck-en brukes for å gjøre ting med Kraften, blokkere og dukke.

Når IGN spurte Fox om kontrollerens bevegelser gjenspeiler seg helt konkret på skjermen, svarte han at «de ikke lager det slik at det som utspiller seg på skjermen gjenspeiler eksakt hva du gjør med kontrolleren, men at de har prøvd å få den til å «føles» som en lyssabel».

I tillegg til i kampsystemet, vil du også kunne bruke lyssabelen til ting som å kutte saker i to eller brenne deg gjennom dører og vegger.

Spillet kommer også til å ha samarbeidsmodus i historiedelen, og skal etter planen være ute en gang mot jul.

Siste fra forsiden