Splatterhouse gjenoppstår i 2010

Makaber skogstur

Det blodige actionspillet har blitt dyttet tilbake.

Splatterhouse er en serie actionspill som fikk sin start i arkadehallene på 80-tallet. Det særegne med dem var hvor voldelige og blodige de var, samt alle de makabre uhyrene du måtte meie ned. Etter Splatterhouse 3 på Sega Mega Drive forsvant serien, men i fjor meldte Namco Bandai at de ville slippe et helt nytt spill til PlayStation 3 og Xbox 360 i år.

Rolig, Rick, rolig

Utviklingen var det amerikanske BottleRocket som stod for, men Namco Bandai trakk plutselig prosjektet tilbake i februar. De har nå kunngjort at Splatterhouse er skjøvet tilbake til neste år. Pressemeldingen nevner ikke når i 2010 spillet kommer, men ifølge Gamespot blir det ikke før i tredje kvartal.

Namco Bandai har selv tatt over utviklerjobben, og ifølge Variety har de også ansatt flere av utviklerne fra nå nedlagte BottleRocket til å hjelpe med prosjektet.

Nye Splatterhouse følger samme grunnhistorie som originalen. Den unge muskelbunten Rick Taylor leter etter sin bortkomne kjæreste Jennifer, som forsvant i det mystiske herskapshuset West Mansion. Huset er befolket av bisarre monstre, og den eneste måten Rick kan overleve på er å ikle seg terrormasken, en demonisk gjenstand som gir enorm styrke og hurtighet, samt blodtørstig villskap.

Blod og gørr blir det rikelig av, og både Rick og monstrene kan slite av hverandres kroppsdeler og bruke dem som våpen. Rick kan også improvisere og bruke diverse løsøre til å kverke uhyrene, eller til og med bruke maskens kraft til å gjenopplive falne motstandere som allierte.

Siste fra forsiden