Mal byen gul i De Blob

I forrige uke ble det klart at det spennende spillet De Blob dukker opp på Wii og DS.

De Blob er et fargerikt og innovativt PC-spill laget av en gruppe studenter fra Nederland. Spillet kan lastes ned gratis, og har allerede fått mye oppmerksomhet i PC-miljøet. I tillegg har THQ tydeligvis lagt merke til prosjektet, og i forrige uke kunngjorde de at spillet kommer til Wii og DS.

I De Blob spiller du en slags ball, som ruller og hopper rundt i en by. Når ballen kommer i kontakt med maling, skifter den farge, og deretter vil alle bygninger den kommer i kontakt med få samme farge. Dette er nødvendig, for et ondt selskap har fjernet all fargen fra byen Chroma City, og kun ved hjelp av den heltemodige blobben får innbyggerne noensinne mulighet til å se farger igjen.

THQ forteller at spillet får et nyskapende og intuitivt kontrollsystem på begge plattformer, og at det vil være lett å lære samtidig som det kommer med et vanedannende gameplay med massevis av dybde og kompleksitet. De mener De Blob har samme ånd som Nintendos mest innovative titler, og gleder seg til å avdekke spillet på E3.

Wii-versjonen av De Blob utvikles av Blue Tongue Entertainment, mens DS-versjonen kokes sammen av det THQ-eide studioet Helixe. Lanseringen finner sted til neste år, og mer info finner du hos IGN.

Siste fra forsiden