Månedens leseromtale (april 2006)

Vi går vekk fra ukens leseromtale, og åpner i steden for månedens leseromtale med premie. Her er aprilvinneren.

For mange er lesernes egne erfaringer svært nyttige i kjøpsprosessen, og det var derfor med glede vi endelig kunne lansere leseromtaler av spill i februar. Redaksjonen foretar en manuell vurdering av hver eneste erfaring som kommer inn, for å sørge for at de holder et akseptabelt nivå, og er til hjelp for andre.

Vi har i en del uker foretatt kåringer av ukens beste leseromtale, og dette har resultert i et fint pådriv av flotte lesererfaringer her på Gamer.no. For å øke motivasjonen og aktiviteten har vi nå besluttet å gå over til månedlige kåringer, med premier.

Øyvind Holmstads omtale av ICO

Første måned ut er april, og her var det mange gode omtaler å hente frem. Vi har blant annet Per Magnus Lindgjerdet omtale av Doom 3 og Øyvind Holmstads syn på Metal Gear Solid 3. Det var sistnevnte som trakk det lengste strået i april, men med en annen anmeldelse.

Den beste leseromtalen i april erklærer klassikeren ICO som et stemingsfylt og vakkert spill som står like sterkt i dag, som for fire år siden. Teksten er behagelig å lese, med god struktur og flyt, samtidig som grammatikken er stødig. Her er et lite utdrag:

– Den litt tilslørete oppløsningen over de nydelige teksturene; En stemningsskapende lyssetting som kan minne om det moderne HDR-lightning; Nydelig leveldesign, i form av store velskapte områder: Spillet er enkelt sagt vakkert. Når man står på toppen av borgen, og skuer utover murene i alle retninger, kan man ikke unngå å få klump i halsen. Den imponerende synsvidden i alle retninger gir deg lyst til å komme deg ut. Du føler deg fanget.

OutRun 2006: Coast to Coast (Xbox)

Denne anmeldelsen sikret Øyvind Holmestad et eksemplar av OutRun 2006: Coast 2 Coast (valgfri plattform) – det nyeste spillet i den klassiske OutRun-serien. I OutRun 2006: Coast 2 Coast får spilleren velge mellom 12 Ferrari-modeller og ta disse ut på 30 av de beste banene fra OutRun 2 til Xbox og OutRun 2 SP. Sega lover vanvittige biler, utrolige baner og vakre jenter, og inviterer gamere til kjøre fra de solfylte sandstrendene i Palm Beach til idylliske Cape Way, mens de låser opp nye baner, biler og mye mer. Dessuten loves vi en oppfrisket spillstruktur, et "licence"-modus og onlinespill for opp til seks spillere samtidig.

Vi gratulerer, og håper på flere velskrevne omtaler fra vinneren og andre lesere som ønsker å dele sitt syn på det siste spillet de kjøpte. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden