Månedens leseromtale (februar 2007)

Her er de beste lesererfaringene i februar. Vant du rykende ferskt eventyrspill?

Mange syns det er morsomt å dele sine spillerfaringer med andre lesere av Gamer.no, slik at man får et mer nyansert syn på hva som er bra og dårlig, ikke bare ved å lese Gamer.no sine anmeldelser. Nå har vi tatt en nærmere titt på de lesererfaringene som kom inn i februar, for å finne ut hvem som fortjener en påskjønnelse.

Her er de nominerte (i tilfeldig rekkefølge):

Månedens nominerte anmeldelser er svært ulike i stil, oppbygging og detaljgrad. Men redaksjonen falt for den humoristiske og lett sarkastiske tonen Bendik Rød Karlsson leverte i sin slakt av RTL Biathlon 2007. Selv om den inneholder noen unødvendige skrivefeil, og selv om den ikke er veldig lang, får vi en engasjerende anmeldelse som forklarer hvor uinteressant skiskyting kan bli.

Her er et lite utdrag:

– En ting er sikkert: Man skal ikke beskylde karene i RTL for å lage et komplisert spill - tvert imot! Det er så enkelt og gjentakende at selv et foster i syvende måned hadde klart det med glans. Man styrer en skiløper og skyter. Det er alt.

Dermed sikret Bendik seg et eksemplar av eventyrspillet Runaway 2: The Dream of the Turtle, som slippes for PC førstkommende fredag. Gratulerer!

Runaway 2 er oppfølgeren til det kritikerroste eventyrspillet Runaway fra 2003. Historien starter når Brian og Gina er på ferie i Hawaii. Gina har lyst til å besøke noen berømte fossefall på en øy. Dessverre for paret, styrter flyet som tar dem til øya. Det som først ser ut som et typisk tropisk eventyr, går raskt over i en mystisk oppdagelsesreise gjennom mange ulike land med en rekke uventete vendinger. Runaway 2 tilbyr nydelig tegneseriegrafikk, med tredimensjonale karakterer, leppesynkronisering, utfordrende gåter og en dose humor.

Fortsett å sende inn flotte leseromtaler, så kanskje det blir deg som stikker av med premien neste måned. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden