Månedens leseromtale (januar 2007)

Nå har vi kåret den beste leseromtalen i måneden som gikk. Hvem stakk av med en omfattende bok om spillåret 2006?

Mange syns det er morsomt å dele sine spillerfaringer med andre lesere av Gamer.no, slik at man får et mer nyansert syn på hva som er bra og dårlig, ikke bare ved å lese Gamer.no sine anmeldelser. Nå har vi tatt en nærmere titt på de lesererfaringene som kom inn i januar, for å finne ut hvem som fortjener en utmerkelse.

Her er de nominerte denne gangen:

Denne gangen var det ikke vanskelig å finne en klar favoritt. Måten Ketil Rolland Hansen åpner sin Gears of War-anmeldelse på er overlegen, og han drar oss nedover i teksten med en flott flyt, som gjør oss fristet til å lese mer. Det finnes setninger og formuleringer som burde vært omskrevet for et enda bedre resultat, men helheten er likevel et hestehode foran de andre kandidatene.

Dermed stakk Ketil av med månedens premie, som er The Book of Games - en ny norskutviklet, engelskspråklig bok, som gir en guide til mange av de viktigste spillutgivelsene i fjor. Hvert spill forklares over to sider med en oppsummering av innholdet, og nøkkelinfo som utvikler, utgiver, utfordringer, varighet og bilder.

I tillegg inneholder boka en rekke dybdeartikler, blant annet et intervju med Funcom om Age of Conan, beskrivelse av de ulike sjangrene, kåring av de største spillheltene og en artikkel om videospillenes fremtid. Totalt inneholder boka over 400 sider og 1500 illustrasjoner.

Redaksjonen gratulerer så mye! Vi ser frem til mange flere gode bidrag frem til neste kåring. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden