Månedens leseromtale (oktober 2006)

Vi har akkurat lest grundig gjennom alle leseromtalene fra oktober, for å finne ut hvem som vant to knallspill fra Ubisoft.

Lesererfaringene blir stadig mer populære her på Gamer.no. Både med tanke på antall bidrag, og hvor ofte de blir lest. Og det er kanskje ikke så merkelig. Folk syns det er hyggelig å hjelpe andre i sitt spillkjøp. Ikke minst er det viktig for folk å høre meningen fra andre enn de som får betalt for å gi sin vurdering.

Oktober gav oss veldig mange flotte bidrag fra nye og gamle brukere. Det er absolutt ikke lett å velge ut noen få leserfaringer som bør få fokus i en artikkel som dette, og i hvert fall ikke én enkelt vinner.

Likevel er det enkelte små ting som skiller en godt skrevet lesererfaring fra en dårlig skrevet lesererfaring. I hovedsak dreier det seg om språket og seriøsiteten. Det er naturligvis viktig at forfatter vet hva han skriver om, men det er også viktig at teksten er lettlest uten for mange skrivefeil og vanskelige begrep. Hvis man også klarer å strukturere teksten og setningene på en måte som faller naturlig, så er veldig mye gjort. Det vil også styrke troverdigheten hos mottaker.

Her er noen eksempler på gode leseromtaler fra oktober (tilfeldig rekkefølge):

Utsnitt av leseromtalen til Rød Karlsson

Den leseromtalen vi syns var aller best er skrevet av Bendik Rød Karlsson. Han forteller hvorfor han liker skytespillet Black på en konsis, lettlest og informativ måte. Teksten har et løssluppet og uhøytidelig preg, men han blir tatt seriøst fordi han formulerer seg godt og setter en totalkarakter som virker balansert i forhold til teksten.

Her er et lite utdrag fra teksten hans:

– Noen vil kanskje mene at Black har en relativt tynn historie - jeg mener det motsatte. Det er noe med de sofistikerte videosnuttene som inspirerer meg til å gå ut og regelrett plafre ned all motstand. Jeg fjerner gjerne alle spor ved å sprenge en gigantisk bensintank som tilfeldigvis en fyr gjemmer seg bak. For sprenging er det mye av.

Dermed sikret Bendik seg spillene Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (valgfri plattform) og Dark Messiah of Might & Magic (PC) fra Ubisoft.

I Splinter Cell: Double Agent vender superspionen Sam Fisher tilbake. Han sitter i fengsel, men rømmer under en brann. På flukten får han følge av et medlem i en terrorgruppe som han senere er nødt til å infiltere og ødelegge fra innsiden, for å unngå en omfattende terroraksjon. Det er klart for et dobbeltløp, hvor du på den ene siden må ta imot ordrer fra den nasjonale sikkerhetsadministrasjonen, og på den andre siden vurdere hvor mange terrorister du kan drepe før du blir oppdaget.

Dark Messiah of Might & Magic representerer en ny type actionspill, med intens nærkamp i førsteperson, rollespillelementer og en spennende fantasybasert verden. Spillet kjører på Valve sin Source-motor, noe som tillater avansert grafikk og flotte spesialeffekter. I tillegg til enspillerkampanjen får vi en flerspillermodus hvor opp til 32 spillere kan kjempe samtidig.

Fortsett å sende inn flotte leseromtaler, så kanskje det blir deg som stikker av med premien neste måned. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden