Mange spennende aktiviteter

Våre samarbeidspartnere har stilige konkurranser og premier hver eneste dag.

Gamer's Paradise har vært en kjempesuksess så langt, og vi har enda ikke startet turneringene til PlayStation 3 etter at det oppstod problemer med PlayStation Network. Vi har likevel fanget interessen til nesten 1500 nordmenn, og det kun med de store spillkonkurransene.

Men Gamer's Paradise handler ikke bare om den landsdekkende spillturneringen. Våre samarbeidspartnere Battlefield.no, Trackmaniacs.no og Hellfragger.no har nemlig en hel rekke aktiviteter, konkurranser og tjenester å by på. De nevnte tingene kan du som regel finne i kalenderen på forsida av Gamer's Paradise, men vi gir deg her en litt mer omfattende innføring i denne ukens aktiviteter.

Det er masse kule premier å hente her. Informasjon om hva man kan vinne finner dere på nettstedene til arrangørene av konkurransene.

I dag

Den første av dagens konkurranser er allerede i gang, og heter «Gummi, diesel og fotgjengere!». Denne er i regi av Battlefield.no, og går rett og slett ut på å være den som kjører på flest spillere i løpet av dagen på deres Battlefield: Bad Company 2-servere til PC. Alle kjøretøy teller, og du kan sjekke hvem som leder på forsiden av nettstedet deres.

Skulle du foretrekke Counter Strike: Source så arrangerer Hellfragger.no for sin del en to-mot-to-turnering i det skytespillet. Denne starter klokken 18 i kveld, og du melder deg på her. Skulle du og kompisen din vinne så får dere et gavekort som kan brukes på et valgfritt spill hos Elkjøp. Duoen som kommer på andreplass får hver sin Razer Lycosa-musematte.

Torsdag 2. juni

Kristi Himmelfartsdag er som kjent en helligdag, men det er mange måter å feire dem på. Én av dem kan være å ta turen til Hellfraggers servere for å spille Counter Strike: Source. De belønner den som knerter flest spillere på brettet de_dust2 i løpet av dagen. Serverne finner du som kjent på høyresiden av Gamer's Paradise, og plattformen er PC.

Fredag 3. juni

Er du glad i å kjøre fort? Er du fink til å kjøre fort? Da kan Trackmaniacs.no ha noe for deg. Denne dagen arrangerer de en «Top 16 Time Attack»-konkurranse i Trackmania Nations Forever, hvor de 16 raskeste spillerne i løpet av dagen kvalifiserer seg til en cup med større premier. De fem kjappeste får også dagspremie.

Samtidig kan du får døyvet skytespillkløen din hos Battlefield.no, som arrangerer «Haglekokos» i Battlefield: Bad Company 2. Her er målet å drepe flest spillere med hagle i løpet av dagen. Som vanlig er også denne konkurransen på PC.

Lørdag 4. juni

Denne dagen blir det mulighet til å øke vinnersjansene for de som deltok i fredagens konkurranse på Trackmaniacs.no. De skal nemlig belønne den som tok det stiligste skjermbildet fra kvalifiseringsrunden 3. juni.

Søndag 5. juni

Den siste dagskonkurransen denne uka avholdes av Hellfragger.no, og de er rett og slett interessert i å se ditt stiigste skjermbilde fra et spill. Bidraget skal lastes opp til Facebook-siden deres, og kan være fra hvilket som helst spill. Her er det altså gode muligheter til å dra frem noe snop fra roteloftet.

I tillegg har de tre nevnte sidene også spillservere som putrer og går hele døgnet. På høyresiden av Gamer's Paradise kan du se adressen til disse, samt informasjon om hvilke kart som er i gang og hvor mange som deltar. Her kan du spille med andre nordmenn i spill som Battlefield: Bad Company 2, Homefront, Counter-Strike: Source og Crysis 2.

Her er kalenderen som også speiles på forsiden av Gamer's Paradise:

Les også
NRK-dokumentar om esport

Siste fra forsiden