Manhunt kommer til Xbox og PC

Rockstar har kunngjort at det kontroversielle spillet Manhunt kommer til både PC og Xbox i april.

Dette blodige snikespillet må regnes som et av tidenes voldeligste spill. PS2-versjonen falt ikke like godt i smak hos alle, og i vår omtale fikk spillet en firer. Spillet ble heller aldri noen storselger, og nå håper åpenbart Rockstar at eiere av Xbox og PC vil være mer interessert i spillet enn PS2-eiere var.

Manhunt skal etter planen komme til PC og Xbox 23. april. Det er nesten merkelig at Rockstar har holdt en såpass lav profil i forhold til PC og Xbox-versjonene av spillet, men det er mulig de prøver å unngå for mye uønsket oppmerksomhet om spillet. Gla' volden i GTA-serien blir bare barnemat i forhold til det som leveres her.

I Manhunt spiller du den dødsdømte James Earl Jones. Du skulle egentlig ligget på et kaldt bord i fengselets likstue, men våkner i stedet opp i ei rønne et helt annet sted. Du har fått en ny sjanse til å beholde livet. Det har imidlertid en gjeng andre psykopatiske mordere også fått, og problemet er at kun en av dere vil få forlate stedet med livet i behold. For å sikre at den mannen blir deg må du kvitte deg med alle de andre, helst på den mest grufulle måten du kan tenke deg.

Rockstar har ikke sagt noe om eventuelle forandringer i de nye versjonene av spillet, men vi tipper det ikke er snakk om store endringer. For mer informasjon om PS2-versjonen av spillet kan du lese omtalen vår.

Siste fra forsiden