Manor Lords

Manor Lords har solgt en million eksemplarer

Nådde milepælen etter 24 timer i «early access».

Hooded Horse

TLDR

  • Det strategifokuserte bybyggerspillet Manor Lords har hatt en nær umiddelbar suksess i «early access», med en million solgte eksemplarer på bare 24 timer.
  • Spillet, som kombinerer bybygging med sanntidsstrategiske kamper i middelalderen, nådde en topp på 173 178 samtidige spillere søndag.
  • Utvikler Slavic Magic har planer om å fortsette med «early access» for Manor Lords i omtrent ett år, med jevnlige oppdateringer og mer innhold.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Manor Lords har de siste ukene sett ut som en kandidat til å bli den neste Steam-yndlingen. Nå er det strategifokuserte bybyggerspillet ute i «early access», og suksessen har vært nærmest umiddelbar.

Via X meldte spillets utgiver, Hooded Horse, om en million solgte eksemplarer på bare 24 timer. Søndag nådde det en topp på 173 178 samtidige spillere, som ifølge utgiveren er det høyeste tallet noensinne for et bybyggerspill.

Manor Lords er for øvrig også tilgjengelig på Epic Game Store, GOG og via PC Game Pass. De offisielle spillertallene er dermed etter all sannsynlighet høyere enn hva SteamDB melder.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Manor Lords kombinerer bybygging med strategiske kamper i sanntid. Spillet er satt til middelalderen, der spillere begynner med en liten landsby og må sanke ressurser for å bygge seg større.

Steam forteller utvikler Slavic Magic at planen er å være i «early access» i rundt ett år. I den tiden skal spillet få mer innhold og finpuss gjennom jevnlige oppdateringer.

LES OGSÅ: Snusmumrikken-lanseringen reddet Hyper Games fra å permittere ansatte »

Siste fra forsiden