Super Nintendo World

Mario-parken er straks klar for åpning – se hvordan Super Nintendo World blir

Fornøyelsesparksområdet til Universal åpner 4. februar i Osaka.

Universal Studios Japan forteller at de kun er et knippe måneder fra å åpne Super Nintendo World-seksjonen i fornøyelsesparken sin i Osaka. Planen nå er å lose besøkende inn fra 4. februar 2021.

Parken og Nintendo har sluppet et knippe bilder av hva besøkende kan forvente seg, noe som inkluderer én berg-og-dal-bane med Mario Kart-tema der publikum skal bruke AR-briller. Besøkende skal også ha et armbånd som sporer hvilke aktiviteter man gjør, og gir dem digitale mynter etter hvert som man fullfører attraksjoner.

Du kan se en promovideo øverst i artikkelen, og en bildekarusell som viser deler av opplevelsen nedenfor.

I utgangspunktet var planen å åpne Nintendo-delen av parken i sommer, men i likhet med alt annet ble åpningen utsatt på grunn av koronapandemien. Avisen Bloomberg – som har besøkt parken – påpeker også at Osaka for øyeblikket er en av Japans mest smittsomme byer, og lurer på om det kan sørge for at åpningen utsettes igjen.

Selve parkområdet skal ikke være veldig stort, og alt er ikke helt ferdigbygget ennå. Vi skimter i hvert fall en god del Super Mario-referanser i skjermbildene og promovideoen, med gullmynter, grønne avløpsrør og en sverm av Yoshi-dinosaurer i horisonten.

Selv om Mario-moroa blir forbeholdt Osaka akkurat nå, planlegger Universal å bygge ut tilsvarende attraksjoner i Universal Studios-parkene i Los Angeles og Orlando. Det vil nok likevel ta litt tid før disse er ferdige.

Siste fra forsiden