Super Nintendo World

Se Shigeru Miyamoto vise frem den interaktive Nintendo-parken

Åpningen står for døren.

Nintendo skal snart åpne sin første fornøyelsespark, kalt Super Nintendo World, og nå har vi omsider fått et solid innblikk i hva parken skal by på av attraksjoner.

I en nylig publisert video tar Mario-skaperen selv, Shigeru Miyamoto, oss med på en aldri så liten omvisning i den nye parken.

Videoen varer 15 minutter og demonstrerer blant annet en del av de interaktive elementene som parken har å by på – deriblant de ikoniske spørsmåltegnblokkene, som man kan hente ut virtuelle mynter fra via en mobilapp og et eget Mario-armbånd.

Berg-og-dalbane med Mario Kart-tema er også på plass i den nye Nintendo-attraksjonen.
Nintendo/YouTube

Skal åpne 4. februar

Super Mario World ble først tilkjennegjort tilbake i 2017 og er altså en del av den eksisterende Universal Studios-parken som ligger i den japanske byen Osaka.

Meningen er å autentisk gjengi det kjente spilluniverset hvor besøkende fritt kan bevege seg rundt. I tillegg til Osaka skal Mario-parker også bygges i Universal Studios-avdelingene i Los Angeles og Orlando i USA.

Super Mario World-avdelingen i Osaka skulle egentlig åpnes i sommer, men som med så mye annet måtte åpningen utsettes på grunn av koronapandemien. I slutten av november ble det meldt at dørene nå skal åpnes den 4. februar, men det spørs om ikke vi får nye utsettelser.

Les også: Her er nyhetene fra ukas Nintendo Indie World-presentasjon »

Siste fra forsiden