Universal bygger Mario-parker – her er det første glimtet

Nintendo vil gi fansen mulighet til å tre inn i den ikoniske spillverdenen.

Det finnes mange områder av fornøyelsesparker med filmtema, og etter hvert har også spilltemaene begynt å innta parker rundt om i verden. I Universal Studios' parker jobbes det nå iherdig med en egne Mario-områder, og nå har vi fått servert det første glimtet av hva dette vil innebære, melder blant andre Digital Trends.

Den japanske avdelingen av Universal Studios har nemlig lagt ut en aldri så liten teaser som i alle fall gir oss et lite innblikk av hva vi har i vente fra den japanske utgaven av Mario-parken, som vil hete Super Nintendo World. Teaseren ser du øverst i artikkelen.

Lar deg tre inn i spillverdenen

Vi har fått det første glimtet fra den kommende Mario-parken.
Universal Studios Japan/YouTube

Parken blir en del av den eksisterende Universal Studios-parken som ligger i den japanske byen Osaka og har vært under konstruksjon en god stund allerede. I november i fjor la Nintendo selv ut en video hvor Mario-faren selv Shigeru Miyamoto fortalte litt om det ambisiøse prosjektet.

Miyamoto kunne fortelle at målet er at Mario-parkene skal bli like moro å besøke for folk i alle aldre, og ifølge Universal er meningen at Mario-fansen skal føle at de nærmest trer inn i verdenen vi kjenner fra spillerne.

Etter det seneste klippet å dømme ser parken ut til å bli en ganske autentisk gjengivelse av spillverdenen hvor besøkende fritt kan bevege seg rundt, men utover dette foreligger det ennå ikke så mange detaljer. I tillegg til Osaka skal Mario-parker også bygges i Universal Studios-avdelingene i Los Angeles og Orlando i USA, men den japanske skal altså bli først ut.

Nintendo gjør det bra med sin nye konsoll: Nå skal Switch-produksjonen trappes opp enda en gang »

Siste fra forsiden