Marvelous kunngjør nye Harvest Moon-spill

Marvelous Interactive har fortalt at de jobber med tre forskjellige Harvest Moon-spill, inkludert et som er online-basert.

Harvest Moon-serien har blitt svært populær, og nå har japanske Marvelous Interactive kunngjort at den får tre nye spill. Det første av disse er til Nintendo DS, heter Rune Factory, og er et fantasy-basert spill hvor spilleren må kjempe mot forskjellige monstre. I dette rollespillet må du temme ulike dyr og oppdra dem på gården din, for så å bruke dem i kamp mot fienden. Spillet utvikles av Neverland Company, og kommer i 2006.

PSP-spillet Innocent Life er mer tradisjonelt i forhold gårdsdrift-konseptet til serien, men dette foregår på en liten øy i fremtiden. Hovedpersonen er en robot-gutt, men i stedet for å bruke tiden sin på å utrydde menneskeheten eller spraylakkere biler (slik roboter har for vane å gjøre), må han bygge opp sin egen gård, hvor han dyrker blomster og grønnsaker. Han får også mulighet til å ri på futuristiske kjøretøy og gjøre andre ting som utvilsomt blir vanlig for fremtidens gårdbrukere. Spillet utvikles av Arte Piazza, og kommer til neste år.

Det siste Harvest Moon-spillet som Marvelous har fortalt om heter Harvest Moon Online, og vi vet ikke hvilke plattformer dette kommer (det ser ikke ut til at Marvelous Interactive helt har bestemt seg enda, og blant annet at det kanskje kommer til en neste-generasjons plattform) til eller når det kommer ut. Her tas det populære Harvest Moon-konseptet ut på nettet, uten at vi vet hvordan dette vil fungere.

Siste fra forsiden