Marvel's Avengers - utsatt

Marvel's Avengers blir likevel ikke klart for lansering i mai

Superheltspillet utsettes til høsten.

Square Enix

Spillere som hadde håpet å få leke superhelt i Square Enix' kommende Avengers-spill må smøre seg med litt mer tålmodighet. I stedet for 15. mai skal spillet nå lanseres 4. september. Det forteller utvikler Crystal Dynamics i et brev til fansen.

Marvel's Avengers skal slippes i september.
Square Enix

Via sine nettsider forklarer studiosjefene Scot Amos og Ron Rosenberg at beslutningen om å utsette Marvel's Avengers ble tatt for å levere den beste spillopplevelsen som overhodet mulig.

– Det er en ære og et privilegium å få jobbe med disse legendariske figurene, og vi vet hva disse superheltene betyr for oss og for fans rundt hele verden. Da vi gikk i gang med å gi dere vår visjon for Marvel's Avengers, lovte vi å levere en original historiedrevet kampanje, engasjerende samarbeidsspilling og gripende innhold i flere år fremover. For å oppnå det vil vi bruke den ekstra utviklingstiden med fokus på å finpusse og polere spillet opp mot den høye standarden som våre fans forventer og fortjener, heter det i uttalelsen.

Ikke overbevisende

Marvel's Avengers ble offisielt avduket under fjorårets E3-messe, etter en lang periode med rykter. Spillet kombinerer både solokampanje med nettbasert samarbeidsspill, der man får prøve seg som flere av de kjente heltene i Avengers-teamet – inkludert Iron Man, Hulk, Thor og Black Widow.

Gamer.no tok en nærmere kikk på spillet i fjor, men vi lot oss ikke helt overbevise av det som ble vist frem. I det hele tatt har mottakelsen vært heller lunken blant både fans og kritikere, og kanskje er det ikke så rart at det ble nødvendig med en utsettelse.

Final Fantasy VII Remake lar også vente på seg.
Den etterlengtede nyversjonen slippes i april »

Siste fra forsiden