Max Payne 3 med flerspiller

Endelig har vi fått mer informasjon om det kommende spillet.

Det er en stund siden vi har hørt noe om Max Payne 3 nå, men stillheten har nå blitt brutt i den ferskeste utgaven av spillbladet Edge. Som vanlig har informasjon fra bladet lekket ut på nettet, blant annet på forumet NeoGAF og nettstedet VG247.

Handlingen i Max Payne 3 er som kjent lagt til Sao Paulo i Brasil, hvor ex-politimannen jobber for en fyr ved navn Rodrigo Branco (samt hans to brødre; en politiker og en festløve). Det kan se ut som historien hopper frem og tilbake i tid, for i noen av bildene i bladet er Payne skallet, mens i andre har han hår.

Utenfor selve handlingen fortelles historien gjennom animerte tegneseriepaneler, visstnok litt som i TV-serien 24 (forgjengeren brukte statiske paneler).

Som i de to forrige spillene, kan du aktivere «bullet time», altså spille kortere perioder i sakte film, hvor du får fordelen av å kunne sikte og skyte som om spillet gikk i sanntid. Denne funksjonen lades opp ved å drepe fiender. Miljøene skal være svært ødeleggbare, så forhåpentligvis blir «bullet time»-sekvensene like imponerende som de var da de i sin tid introduserte konseptet.

Ellers fortelles det at Max kan bære tre våpen, og bruke to samtidig (ett i hver hånd). Spillet har også fått et automatisk dekningssystem, hvor Max kan hoppe ut og inn av skjul som i mange andre moderne skytespill.

De to forrige Max Payne-spillene var utpregede enspillerspill, og hadde ingen flerspillerfunksjoner overhodet. Dette forandrer seg nå, og det tredje spillet kommer med flerspiller over nettet. Vi vet imidlertid ikke hvordan det kommer til å fungere.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar Vancouver, med hjelp fra Rockstar-studioene i New England, Toronto og London. Vi har ikke fått noen ny utgivelsesdato å se frem til.

Siste fra forsiden