Bitfix møter Berserk - Telenorligaen: League of Legends

– Med mindre hele laget mister tilkoblingen, tar vi tre enkle poeng

Mid Lane-spiller i Bitfix, Alexander «HHNeverLucky» Fedde viser ingen nåde før lagets møte med Berserk i Telenorligaens andre runde.

Alexander «HHNeverLucky» Fedde (i midten) er nådeløs før oppgjøret mot Berserk
Olav Leiknes/Bitfix Gaming

DISSE SPILLER FOR BITFIX:

Vis mer

Benjamin «Quackss» Peattie (Top)
Ivar «Reflect» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Borzasi «2Axes» Mihai (ADC)
Cretu «ang» Octav George(Support)

Bitfix åpnet sesongen med seier, og lagets Mid Lane-spiller Alexander «HHNeverLucky» Fedde forventer ingenting annet enn seier mot Berserk. Kun uforventede hendelser kan sørge for poeng hos motstanderne, forteller han til Gamer.no.

– Selvfølgelig har Berserk en sjanse til å ta poeng mot oss - dersom hele laget vårt mister tilkoblingen, får de en liten mulighet. Hvis det derimot ikke skjer, tar vi tre enkle poeng.

Det kan dermed virke som om Fedde ikke er spesielt imponert over motstanderne, noe han bekrefter når han blir spurt om hans tanker angående Berserks spillerstall.

– Med mindre den finske duoen imponerer stort, virker Berserk-stallen ganske svak, og de vil nok havne på bunnen av tabellen, sier han til Gamer.no.

Se kampen mellom Bitfix og Berserk på Gamer.no sin Twitch-kanal søndag 2. september, klokken 18:00 »

– Kan trygt si at vi har Norges beste Top Lane-spiller

Fedde har stor tro på lagets egne ferdigheter, og trekker frem både en selvstendig rumensk duo i Bot Lane, god synergi mellom seg selv og Jungle-spiller Ivar «Reflect» Bråstein og sist, men ikke minst en klippe i Top Lane-spiller Benjamin «Quackss» Peattie.

– Jeg føler at jeg og «Reflect» har god synergi sammen, og klarer ofte å ta over kamper gjennom Mid Lane og Jungle-samarbeidet. Nå som Norges beste (tidligere) Top Lane-spiller, «Rudolf» har konvertert til Mid Lane, kan jeg trygt si at vi har Norges beste Top Lane-spiller på laget. I tillegg har vi en rutinert rumensk Bot Lane med masse erfaring sammen. Duoen er ganske selvstendige spillere, som lar oss fokusere mer på samspillet mellom de tre gjenværende rollene, forteller han til Gamer.no.

Til tross for selvtilliten, legger ikke Fedde skjul på at det er to store trusler blant de andre lagene som ble spådd en topp fire-plassering på forhånd av sesongen.

– Fact vil alltid være en trussel så lenge «Lider» spiller der, og Nordavind vant i fjor og har fremdeles en sterk roster. Riddle har alltid vært en trussel tidligere, men i år har de gjort store nedgraderinger, og vil neppe være en fare for oss denne sesongen.

Tror at laget kan bli undervurdert

DISSE SPILLER FOR BERSERK:

Vis mer

Tuomas «Kososanity» Kosonen (Top)
Ervo «Mvt» Halonen (Jungle)
Eric «BLACKIE» Jakobsen (Mid)
Benjamin «Frezhy» Høgemark(ADC)
Ken-Harald «Kenny» Olsen (Support)

Mid Lane-spiller på motsatt side av Summoner's Rift, Eric «BLACKIE» Jakobsen i Berserk tror det kan bli vanskelig å ta poeng mot Bitfix. Samtidig bemerker han til Gamer.no at motstanderne ikke kan være sikre på hva de møter, og bør forberede seg på å bli overrasket.

Les også
– Om ikke Demise tar en trepoenger her så vil de nok miste sluttspillplassen

– Bitfix har sterke individuelle spillere, i tillegg til mye erfaring som lagspilere. Det skal litt til for å ta poeng mot de, men de vet ikke hvilken cheese vi har i ermet, så de blir nødt til å passe seg.

Videre forteller Jakobsen at han ikke utelukker at Berserk-stallen kan bli undervurdert av andre lag i Telenorligaen, og forklarer lagsituasjonen som fem enkeltspillere som gjør sitt beste for å fungere som et lag. Likevel roser han den finske duoen i lagets Top Lane- og Jungle-spillere, for tilpasningsdyktighet og samspill.

– Jeg tror absolutt at andre lag kan undervurdere oss. Det baserer jeg på at vi ikke har mye erfaring sammen som et lag, i tillegg til at vi ikke har noe apparat rundt oss. I bunn og grunn er vi fem enkeltspillere som prøver vårt beste å komme opp med en eller annen form for lagspill, forteller han til Gamer.no.

– Hvordan har den finske duoen fungert for dere så langt?

– Finnene våre er stabile og har mye erfaring sammen, så de skal absolutt ikke undervurderes. Vi opplevde litt barrierer i kommunikasjonen i starten, men nå som vi har biltt litt varmere i trøya, går det mye bedre.

Øvre halvdel av tabellen kan stikke av

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE AV TELENORLIGAEN:

Vis mer

Kl. 18:00: Trikken - Nordavind
Kl. 18:00: Fact - Celestial
Kl. 18:00: Riddle - Vanir
Kl. 18:00: Berserk - Bitfix
Kl. 18:00: Air - Valhalla

Alle kampene spilles søndag 2. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Telenorligaens åpningsrunde ble gjennomført uten kamper som endte med uavgjort. Dermed har det oppstått et distinkt skille på tabellen, som kan vedvare etter sesongens andre runde, ettersom alle lagene på den øvre halvdelen av tabellen møter lagene på den nedre halvdelen.

Skulle tabellen vise seg å oppleve et markant skille på midten, er det dog ingen grunn til panikk hos lagene på nedre del av tabellen, ettersom det gjenstår hele syv runder av det ordinære seriespillet.

Slik ser tabellen ut før Telenorligaens andre runde
Skjermdump: Gamer.no

Siste fra forsiden