Harry Potter blir Lego-spill

Med stav og pisk

Det kommer nye Lego-eventyr fra TT Games, inkludert et om den lille trollmannen.

Britiske TT Games har oppnådd suksess med sine Lego-plattformeventyr basert på populærkulturelle fenomener. Hittil har Star Wars, Indiana Jones og Batman blitt omskapt til spillfigurer i Lego, og nå blir en ny helt innlemmet i serien.

Denne gangen er det den trollmannslærlingen Harry Potter som blir Lego-helt. Sammen med Warner Bros. Interactive Entertainment har TT Games kunngjort Harry Potter: Years 1-4. Som tittelen tilsier skal spillet handle om Potters første fire år på trollmannskolen Galtvort fra bøkene Harry Potter og de vises stein, Harry Potter og Mysteriekammeret, Harry Potter og fangen fra Azkaban og Harry Potter og Ildbegeret.

Det er ikke avslørt veldig mye om selve gameplayet, men vi får spille som flere figurer fra J.K. Rowlings litterære univers, inkludert Potters kompiser. Spillet vil antagelig ligne de tidligere Lego-utgivelsene fra TT Games, og det loves blant annet rideturer på kosteskaft, magiske formularer og blanding av eliksirer.

I tillegg til det nye Potter-spillet jobber TT Games også med en oppfølger til Lego Indiana Jones. Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues skal som originalspillet handle om de tre første filmene, og denne gangen får vi også brett som bygger på Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. I tillegg til å utforske nye brett blir det mulig å lage sine egne.

Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues slippes på DS, PSP, Wii, Xbox 360, og Playstation 3 til høsten. Harry Potter: Years 1-4 er ikke klart før neste år, og det har foreløpig ikke blitt kunngjort hvilke plattformer det kommer på.

Se trailer for Lego Harry Potter:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden