Mega Man Zero-serie på DS

Gode nyheter for Mega Man-fans.

Capcom har nå kunngjort at alle de fire spillene i Mega Man Zero-serien skal lanseres til Nintendo DS på én kassett. Samlepakken slippes 22.april i Japan, men den amerikanske og europeiske datoen foreligger ennå ikke.

Plattform-action med sverd

Utgivelsen har fått navnet Mega Man Zero Collection (Rockman Zero i Japan) og består av titlene Mega Man Zero 1-4, som ble sluppet til Game Boy Advance i perioden 2002-2005.

I spillene styrer du Zero, en fargerik figur som først dukket opp som medhjelper i Mega Man X-serien på 90-tallet. Zero skiller seg fra den kjente blå Mega Man-helten blant annet ved at han er bevæpnet med et sverd i tillegg til et skytevåpen.

Mega Man Zero-serien er den femte i Capcoms langvarige plattform-epos, og spillene fikk generelt positive omtaler da de ble lansert.

Det er foreløpig uvisst om DS-versjonene vil bli teknisk oppdaterte, men ifølge pressemeldingen vil spillene i alle fall komme med noen nye funksjoner.

Som sagt er det ennå usikkert når samlepakken lanseres i Europa, men Mega Man-fansen kan jo korte ned ventetiden med Mega Man 9 og det kommende Mega Man 10 som kan skaffes via nedlastingstjenestene på Wii, PS3 og Xbox 360.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden