Mega Man Zero-serie på DS

Mega Man Zero-serie på DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Capcom har nå kunngjort at alle de fire spillene i Mega Man Zero-serien skal lanseres til Nintendo DS på én kassett. Samlepakken slippes 22.april i Japan, men den amerikanske og europeiske datoen foreligger ennå ikke.

Plattform-action med sverd

Utgivelsen har fått navnet Mega Man Zero Collection (Rockman Zero i Japan) og består av titlene Mega Man Zero 1-4, som ble sluppet til Game Boy Advance i perioden 2002-2005.

I spillene styrer du Zero, en fargerik figur som først dukket opp som medhjelper i Mega Man X-serien på 90-tallet. Zero skiller seg fra den kjente blå Mega Man-helten blant annet ved at han er bevæpnet med et sverd i tillegg til et skytevåpen.

Mega Man Zero-serien er den femte i Capcoms langvarige plattform-epos, og spillene fikk generelt positive omtaler da de ble lansert.

Det er foreløpig uvisst om DS-versjonene vil bli teknisk oppdaterte, men ifølge pressemeldingen vil spillene i alle fall komme med noen nye funksjoner.

Som sagt er det ennå usikkert når samlepakken lanseres i Europa, men Mega Man-fansen kan jo korte ned ventetiden med Mega Man 9 og det kommende Mega Man 10 som kan skaffes via nedlastingstjenestene på Wii, PS3 og Xbox 360.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen